Controladores y descargas de pantallas táctiles industriales

Consulte el Contrato de licencia de usuario final que se muestra a continuación antes de realizar cualquier descarga.

Controladores de pantallas táctiles

Microsoft Windows

Sistema operativo Interfaz Comentarios Descarga de controlador Versión Tamaño de archivo
Windows 10, 7, 8, Vista, XP, 2003, 2008, 2012

Compatible con
32 y 64 bits

Serie/USB Si se utiliza un adaptador USB a serie con Windows 10, póngase en contacto con el equipo de soporte técnico para obtener más información.

Nota para usuarios de adaptador USB a serie: deben utilizar el n.º de referencia de Hope CSER-USB-2, no compatible con otros adaptadores USB a serie.

sw602211_
EloMouseTouch_
5.5.3.exe
5.5.3 17,0 MB
Windows 7, Vista, XP, 2003, 2008

Compatible con
32 y 64 bits

Serie/USB En Windows Vista y 7, este archivo de controlador se debe ejecutar como administrador.

No compatible con puertos USB3 (utilice v5.5.3 o posterior).

XPU4.8.7b.exe 4.8.7b 4,3 MB
Windows 2000 Serie/USB Compatible únicamente con 32 bits. sw600188.exe 4.6.3b 3,5 MB
Windows 95/98/98SE/ME Serie Compatible con hasta 4 monitores. Para utilizar pantallas táctiles con aplicaciones de DOS en este sistema operativo, debe utilizar los controladores de Windows 3.1/DOS, no este controlador. sw500085.exe 3.01 354 K
Windows 98/98SE/ME USB Este controlador no es compatible con aplicaciones de DOS de pantalla completa. sw500917.exe 1.00c 277K
Windows NT Serie Para Windows NT 4.0; versión 4.0 con interfaz de usuario actualizada para aplicaciones de un solo monitor. Para aplicaciones de varios monitores, utilice la versión 3.10C. sw000107.exe 4.0 269 K
Para Windows NT 4.0; este controlador no es compatible con aplicaciones de DOS de pantalla completa. mmnt310c.exe 3.10C 927 K

[collapse]

Sistemas operativos integrados de Microsoft

Nota importante para usuarios de sistemas integrados de Windows 7 y XP:

Los controladores de pantallas táctiles se pueden instalar en un sistema integrado de Windows utilizando integración de imagen directa o instalación (manual) de sistema operativo existente:

• ublic/images/view/line-li.gif”) left 5px no-repeat;”>Instalación manual: es posible que el controlador de pantalla táctil se pueda instalar en un equipo integrado de Windows existente utilizando el instalador de controlador de Windows estándar. Esto requiere un sistema con medios que permitan la escritura y con filtros de escritura configurados adecuadamente. El instalador también requiere varios componentes de Windows que puede que falten en un sistema integrado. Si ha adquirido un sistema integrado de Windows con un sistema operativo preinstalado y se cumplen los requisitos anteriores, elija este controlador.
    • ublic/images/view/line-li.gif”) left 5px no-repeat;”>Integración de imagen directa: el controlador se integra con la imagen del sistema utilizando el conjunto de herramientas de Windows Embedded Studio o Image Configuration Editor; a continuación, la imagen del sistema se carga en el dispositivo. Este es el método de instalación preferido, pero requiere conocimientos del conjunto de herramientas de integración. Si va a crear una imagen de sistema personalizada o cuenta con las herramientas para modificar la imagen actual, elija este controlador.
Sistema operativo Interfaz Comentarios Descarga de controlador Versión Tamaño de archivo
Integrado de Windows 7:
Instalación manual
Serie/USB Solo para instalación manual.

Nota para usuarios de adaptador USB a serie: deben utilizar el n.º de referencia de Hope CSER-USB-2, no compatible con otros adaptadores USB a serie.

sw602211_
EloMouseTouch_
5.5.3.exe
5.5.3 17,0 MB
Integrado de Windows 7: Integración de imagen directa Serie/USB Solo para integración de imagen directa.

Este controlador se debe integrar en su imagen de sistema utilizando la herramienta Image Configuration Editor integrada de Windows 7.

sw601558_
TETouchPlus_
1.4.0.exe
1.4 11,2 MB
Integrado de Windows XP: Instalación manual Serie/USB Solo para instalación manual.

Nota para usuarios de adaptador USB a serie: deben utilizar el n.º de referencia de Hope CSER-USB-2, no compatible con otros adaptadores USB a serie.

sw602211_
EloMouseTouch_
5.5.3.exe
5.5.3 17,0 MB
Integrado de Windows XP: Integración de imagen directa Serie/USB Solo para integración de imagen directa.

Este controlador se debe integrar en su imagen de sistema utilizando la herramienta Windows Embedded Studio.

ELO_XPE_5.2.0b.zip 5.2.0b 3,6 MB
Windows CE 7.0 Serie/USB sw601661.zip 2.2 2,9 MB
Windows CE 6.0 Serie/USB sw601199.zip 2.2 2,6 MB
Windows CE 5.0 Serie/USB sw601198.zip 2.2 2,2 MB
Windows CE 4.2 Serie/USB sw600222.zip 1.14 411 K
Windows CE 4.00, 4.10 Serie sw500815.exe 1.0 1,4 MB
Windows CE 4.1 USB sw500821.exe 1.02 1,4 MB
Windows CE 4.0 USB sw500833.exe 1.01 1,4 MB
Windows CE 3.0 Serie sw500783.exe 1.02 1,4 MB
Windows CE 2.0 Serie Compilado para microprocesadores x86. wincex86.exe 1.00 640 K

[collapse]

Microsoft DOS

Sistema operativo Interfaz Comentarios Descarga de controlador Versión Tamaño de archivo
DOS y Windows 3.x Serie Descomprima en disquete en blanco y ejecute A:INSTALL dwdsk.zip 2.0c-2 1,0 MB

[collapse]

Mac

Sistema operativo Interfaz Comentarios Descarga de controlador Versión Tamaño de archivo
Macintosh MacIntel OSX 10.9 USB/serie Solo para MacIntel.

Especifique el controlador Elo SmartSet AccuTouch 2216 si se le indica.

EloTouchSolutions_
Multi-TouchDriver_
5.0.2.zip
5.0.2 50,5 MB
Macintosh MacIntel OSX 10.7 Lion USB/serie Solo para MacIntel. No compatible con varios monitores. Controlador de pantalla táctil única.

Especifique el controlador Elo SmartSet AccuTouch 2216 si se le indica.

sw601755.tgz 4.1.10 19,9 MB
Macintosh MacIntel OSX 10.7 Lion USB/serie Solo para MacIntel. No compatible con varios monitores. Complemento para varias pantallas táctiles, para su instalación posterior a la del controlador de pantalla táctil única.

Especifique el controlador Elo SmartSet AccuTouch 2216 si se le indica.

sw601756.zip 4.1.10 1,3 MB
Macintosh PowerMac OSX 10.5 Leopard USB/serie Solo para PowerMac. No compatible con varios monitores.

Consulte Notas de controladores de Mac OSX para obtener más información.

sw601204.tgz 4.01.01 19,2 MB

[collapse]

Linux

Sistema operativo Interfaz Comentarios Descarga de controlador Versión Tamaño de archivo
Linux USB/serie Hay disponibles paquetes de instalación para las distribuciones de Linux más populares y versiones de kernel recientes.

Póngase en contacto con el equipo de soporte técnico para obtener más información.

Ubuntu (controlador alternativo) Para obtener información sobre un controlador alternativo para Ubuntu Linux, consulte el artículo de nuestro blog: Un controlador de pantalla táctil industrial sencillo para Ubuntu Linux

[collapse]

OS/2

Sistema operativo Interfaz Comentarios Descarga de controlador Versión Tamaño de archivo
OS/2 Serie MonitorMouse para OS/2, Warp 3.0 y Warp 4.0; descomprima en disquete en blanco. mmos2.zip 2.2 271 K
OS/2 Serie Descomprima en disquete en blanco. Paneles de control de pantalla táctil únicamente en inglés. mmos2e.zip 2.2 190 K
OS/2 Serie Solo archivos de controlador actualizados. monmou24.zip 2.4 24 K

[collapse]

Otro software de pantalla táctil

Desactivador de pantalla táctil para limpieza de pantallas

Sistema operativo Interfaz Comentarios Descarga de controlador Versión Tamaño de archivo
Windows 10, 7, 8/8.1, Vista, XP
Compatible con
32 y 64 bits
Serie Utilidad de desactivación de pantalla táctil para limpieza de pantallas.
Bloquea temporalmente los clics en toda las pantallas táctiles acopladas y otros dispositivos de puntero, lo que le permite limpiar la superficie de la pantalla táctil sin hacer clic por accidente en los botones de su aplicación.
scrnclean_V97.zip 0.97 41 K

[collapse]

Diagnostics

Sistema operativo Interfaz Comentarios Descarga de controlador Versión Tamaño de archivo
Diagnostics Scope32 Serie Para ver instrucciones completas, consulte el PDF incluido. scope.zip 1.0 750 K

[collapse]

Descargas para extensor de KVM

Generador de patrones de prueba

Sistema operativo Interfaz Comentarios Descarga de controlador Versión Tamaño de archivo
Windows 7, 8, Vista, XP, 2003, 2008, 2012

Compatible con
32 y 64 bits

N/D Generador de patrones de prueba para ayudar a ajustar la calidad de la imagen en extensores de KVM de 300 metros. TESTpatterns.exe 0108_ADN_V1 671 K

[collapse]

Acuerdo de licencia de usuario final

Full Agreement

BY DOWNLOADING AND/OR INSTALLING AND/OR USING THE SOFTWARE YOU ARE AGREEING TO BECOME BOUND BY THE TERMS OF THIS AGREEMENT, INCLUDING THIS SOFTWARE PRODUCT LICENSE AND LIMITED WARRANTY.

IMPORTANT READ CAREFULLY: This Elo Touch Solutions End-User License Agreement (“EULA”) is a legal agreement between you (either an individual or a single entity) and Elo Touch Solutions, Inc., for the software portion of this Elo Touch Solutions touchscreen and controller or touchmonitor, which includes the accompanying computer software, printed materials and any “online” or electronic documentation (“SOFTWARE”). By installing, copying or otherwise using the SOFTWARE, you agree to be bound by the terms of this EULA. User must accept the terms of this agreement when prompted, in order to complete download and/or installation of the software.

Software Product License

The SOFTWARE is protected by U.S. and international copyright laws and treaties, as well as other intellectual property laws and treaties. The SOFTWARE is licensed, not sold.

1. GRANT OF LICENSE. This EULA grants you the following rights:

* Software. You may install and/or use (if SOFTWARE already installed) one copy of the SOFTWARE on a single computer associated with a single Elo Touch Solutions touchscreen and controller or touchmonitor.

* Storage/Network Use. You may also store or install a copy of the SOFTWARE on a storage device, such as a network server, used only to install or run the SOFTWARE on a client computer over an internal network; however, you must acquire and dedicate a license for each individual client computer on which the SOFTWARE is installed or run from the storage device, and each such client computer must use an Elo Touch Solution’s touchscreen and controller or touchmonitor in conjunction with the SOFTWARE. A license for the SOFTWARE may not be shared or used concurrently on different computers.

* Multiple Elo Touch Solutions Touchscreens and Controllers or Touchmonitors. If you purchase multiple Elo Touch Solutions touchscreens and controllers or touchmonitors, you may make one (1) copy of the SOFTWARE included with your purchase, and you may use each copy in the manner specified above.

2. DESCRIPTION OF OTHER RIGHTS AND LIMITATIONS.

* Limitations on Reverse Engineering, Decompilation and Disassembly. You agree not to reverse engineer, decompile, or disassemble the SOFTWARE, except and only to the extent that such activity is expressly permitted by applicable law notwithstanding this limitation.

* Separation of Components. The SOFTWARE is licensed as a single product. Its component parts may not be separated for use on more than one computer.

* Rental. You may not rent, lease, or sublicense the SOFTWARE.

* Software Transfer. You may permanently transfer all of your rights under this EULA, provided you retain no copies, you transfer all of the SOFTWARE (including all component parts, the media and printed materials, any upgrades, this EULA and, if applicable, the certificate of Authenticity) along with the accompanying Elo Touch Solutions touchscreen and controller or touchmonitor, and the recipient specifically agrees to the terms of this EULA and you advise Elo Touch Solutions of such transfer and recipient’s acceptance of the terms. If the SOFTWARE portion is an upgrade, any transfer must include all prior versions of the SOFTWARE.

* Termination. Without prejudice to any other rights, Elo Touch Solutions, Inc., may terminate this EULA if you fail to comply with the terms and conditions of this EULA. In such event, you must destroy all copies of the SOFTWARE and all of its component parts.

3. COPYRIGHT. All title and copyrights in and to the SOFTWARE (including but not limited to any images, photographs, animations, video, audio, music, text and “applets,” incorporated into the SOFTWARE), the accompanying printed materials, and any copies of the SOFTWARE, are owned by Elo Touch Solutions, Inc., or its suppliers. The SOFTWARE is protected by U.S. copyright laws and international treaty provisions. Therefore, you must treat the SOFTWARE like any other copyrighted material except that you may either (a) make one copy of the SOFTWARE solely for backup or archival purposes, or (b) install the SOFTWARE on a single computer provided you keep the original solely for backup or archival purposes. You may not copy the printed materials accompanying the Elo Touch Solutions touchscreen and controller or touchmonitor.

4. MEDIA SOFTWARE. You may receive the SOFTWARE in more than one medium or by downloading from the Elo website. Regardless of the type, you may use only one medium that is appropriate for your single computer. You may not use or install the other medium on another computer. You may not loan, rent, lease, or otherwise transfer the other medium to another use, except as part of the permanent transfer (as provided above) of the entire Elo Touch Solutions touchscreen and controller or touchmonitor.

5. U.S. GOVERNMENT RESTRICTED RIGHTS. The SOFTWARE and documentation are provided with RESTRICTED RIGHTS. Use, duplication, or disclosure by the Government is subject to restrictions as set forth in subparagraph (c )(1)(ii) of the Rights in Technical Data and Computer Software clause at DFARS 252.227-7013 or subparagraphs (c )(1) and (2) of the Commercial Computer Software-Restricted Rights at 48 CFR 52.227-19, as applicable. Manufacturer is Elo Touch Solutions, Inc./1033 McCarthy Blvd./Milpitas, CA 95035.

Limited Warranty

THIS SOFTWARE AND ACCOMPANYING WRITTEN MATERIALS ARE PROVIDED “AS IS” WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND. FURTHER, ELO TOUCH SOLUTION, (“ELO”) DOES NOT GUARANTEE, OR MAKE ANY REPRESENTATIONS REGARDING THE USE, OR THE RESULTS OF THE USE, OF THE SOFTWARE OR ACCOMPANYING WRITTEN MATERIALS IN TERMS OF CORRECTNESS, ACCURACY, RELIABILITY OR CURRENTNESS. IF THE INCLUDED SOFTWARE OR ACCOMPANYING WRITTEN MATERIALS ASSUME THE COST OF ALL NECESSARY SERVICING, REPAIR, OR CORRECTION. THE ENTIRE RISK AS TO THE RESULTS AND PERFORMANCE OF THE SOFTWARE AND ANY FURTHER PROGRAMS OR WRITTEN MATERIALS DEVELOPED UTILIZING THESE MATERIALS IS ASSUMED BY YOU.

EXCEPT AS PROVIDED ABOVE, ELO DISCLAIMS ALL WARRANTIES, EITHER EXPRESSED OR IMPLIED, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO IMPLIED WARRANTIES OR MERCHANTABILITY AND FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, WITH RESPECT TO THE SOFTWARE OR WRITTEN MATERIALS. IN NO EVENT SHALL ELO BE LIABLE FOR ANY INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES OF ANY KIND.

Governing Law

This agreement shall be governed by and construed in accordance with the laws of the State of California, without regards to its conflict of law provisions.

[collapse]

Este sitio web utiliza cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web. Más información

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close